Viihtyisä Lodge 67˚N – majoitus Ylläs Äkäslompolo

 

Pieni ja kotoisa, ulkoilmahenkisen pariskunnan omistama 

Lodge 67 ̊N sijaitsee Äkäslompolon kylän sydämessä, Yllästunturin juurella, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston naapurina.

Lodge 67 ̊N sopii niin aktiiviharrastajille, perheille kuin ryhmillekin. Tilavat huoneet, monikäyttöiset yhteiset tilat sekä kätevä sijainti luovat onnistuneet puitteet reissullesi.

 

Lodge tarjoaa ystävällistä palvelua, laadukasta majoitusta sekä maistuvaa aamiaista. Harrastusvälineillesi löytyy säilytys- ja huoltotilaa. Keskeisen sijainnin johdosta pärjäät hyvin myös ilman omaa autoa.

 

Henkilökunta

Ammattitaitoinen ja paikalliset olot tunteva henkilökunta auttaa sinua suunnittelemaan lomasi yksityiskohdat sekä tarjoaa käyttöösi infopisteen alueen palveluista. Tavoitat meidät aina tarvittaessa puhelimitse.

Tilat

7 minikeittiöllistä 2-3 hlön huonetta, sviitti sekä saunallinen kolmen makuuhuoneen huoneisto (6-10 hlöä). Yhteisiä tiloja ovat mm. aamiaishuone, 2 saunaa pukutiloineen sekä tilava kokous- tai monitoimitila. Lisäksi käytössäsi on infopiste lukunurkkauksineen, takkahuone oleskeluun sekä harrastevälineiden lämmin huolto- ja säilytystila, jossa suksienvoitelupöytä.

 

Äkäslompolo

Aktiivista ja aitoa kylää reunustavat 7 tunturia luovat kauniin maiseman lisäksi monipuolisen ja ympärivuotisen harrastuskeitaan, jota alueen puhdasvetiset järvet ja joet sekä rauhalliset suot täydentävät. Yllästunturista löytyvät Suomen parhaat rinteet sekä kaksi hiihtokeskusta. Äkäslompolon kylältä on lähtöportit suoraan Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon, joka kutsuu kulkijaa monine reitteineen ja taukopaikkoineen. Tekeminen ei täällä lopu kesken, ja vaihtoehtoja löytyy jokaisen makuun!

Ylläs Lodge 67˚N 

Äkäsentie 6

FI-95970 Äkäslompolo

LAPLAND, FINLAND

 

Puhelin / Telephone

+358 (0)40 67 111 67

 

Sähköposti / E-mail

lodge@yllaslodge.com

Henkilökunta paikalla joka päivä

klo 10:00-14:00.

Staff available every day 

10 am - 2 pm.

Hyödyllisiä linkkejä / Useful links

  • Wix Facebook page
  • Instagram App Icon
  • Flickr App Icon

© 2014 Lodge 67°N  l  volk design

Lodge 67°N

Kolmen makuuhuoneen huoneisto